2013/08/18

Fast and the Furious 6 Review

Samen met een vriend heb ik laatst Fast and Furious 6 gekeken. De film is geregisseerd door Justin Lin, die ook de regisseur is van alle andere Fast and Furious. Natuurlijk zijn de acteurs zoals verwacht, Vin diesel, Dwayne Johnson, John walker, Michelle Rodriguez en Jordana Brewster. Er zijn natuurlijk veel meer mensen alleen dat was te veel om hier neer te zetten.

Over de Film:
Vin Diesel (in de film Torreto) en de rest van zijn team zijn nog steeds voortvluchtig. Doordat ze 100 miljoen euro hebben overgehouden aan de overal in Rio de Janeiro leven ze heerlijk, en ontspoorbaar. Maar dan komt Hobbs (Dwayne Johnson) met een missie voor ze. Hobbs is een criminele bende op het spoor waarvan de leider Owen Hawks is. Hobbs heeft uitgevonden dat Letty (Michelle Rodriguez) de rechterhand van Owen Hawks is. Torreto dacht dat Letty dood was, maar nu hij dit heeft gehoord gaat hij op onderzoek uit met zijn team. Ze reizen af naar Rusland en London, waar de echte actie kan beginnen. Wat ze krijgen als Owen Hawks dood is? volledige gratie voor iedereen, zodat ze terug kunnen naar huis en voor hun families kunnen zorgen.

Ikzelf vond de film erg leuk, dit komt vooral door de actie die erin zit maar je kan ook veel lachen om de stukjes in de film. Ik zou de film wel aanraden als je van actie houd, en vooral als je de eerdere Fast and Furious al hebt gezien. 

Wil je weten hoe de film afloopt en of ze Owen Hawks kunnen stoppen?
Zie het zelf in:
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten